.......

var e rättvisan???? anders har varit på julbord ikväll med sina truckervänner...
så jag fick lyfta ut asset i bilen och köra till mamma och pappa. supermys va de, fast mamma vill ju bara mysa med milla, så man e lite utanför nu ;)

imorgon ska vi fira siss här hemma, trevligt ska de bli. måste va tråkigt att fylla år så här nära jul... men hon får skylla sig själv, kunde hon bara hållt sig inne som hon skulle så hade de i alla fall varit efter nyår men men hon har alltid varit "hied"

imorgon börjar anna ankas jul. kommer sitta bänkad, hon e så jävla cool. ser hon inte hur dum hon e hahahaha iskall. jag tyckte vi kunde byta ut kalle anka mot anna anka men blev nerröstad illa kvickt =(

nä om man skulle nanna lite. strackars anders ska hämta grannen i ystad inatt. de e väll härligt?! va nykter och köra och hämta fyllehungar hahaha nä usch och fy de kan man va utan. de e bara roligt när man jälv e fyllehungen ;)

nassi nossi

I suck!!!!

de e bara att konstatera, jag suger på detta nu för tiden. men de e just de jag saknar...tid. de e så väldigt mkt nu inför julen. mest skojsiga saker men ändå....

så vad har jg hunnit med?!
jo en tvådagars ullaredstripp, julbak med flicksen och en heeel del mys här hemma.

ullaredstrippen va perfa, så nöjd med mina inköp, så mkt man inte visste man behövde ;)
sov över i en stuga, urmysigt men sakn min lilla loppa

 

 

 

 

sen va de julbak med flickorna och julklappsspelet ;)

 



en mkt trevlig och mysig kväll. en bra tradition =)

när jag kom hem hade anders spelat in oskyldigt dömd och de serverades pepparkakor med mögelost (sjukt gott)
idag har vi promenixat i snön, sen badade barnen och sen va de mys framför brasan. fast sebbe övergav de ganska snabbt för tecknat =)





vår nybadade och nykammade fis <3

bilder från dopet va de med ja...

 



ja de blev mest bilder men så kan de va ;) har tyvärr inte orken att anstränga mig mer...
nassi nossi på er!!!


dop

nu va dopet avklarat, skönt =)
det gick jätte bra, milla sa inte ett ord ( somna till och med till ) sebbe stod och vinka försiktigt till "publiken", siss rörde mig till tårar med sitt "tal" till milla.

efteråt blev de mat och tårta i församlingshemmet, milla for mellan allas famnar men sa fortfarande inte ett ord, vår duktiga lilla tös.
mot slutet spelade vi "himlen måste sakna en ängel" som rörde många till tårar, ja de va ett mkt lyckat dop!
anders sa efetråt att han aldrig känt sig så stolt som när han stod där med oss, sin familj....

när vi andra städade satt kalle, millas gudfar med henne och sjöng sång efter sång, sebbe stämde in och de va ljuv musik  <3

på kvällen va lilla millis lite övertrött men anders och kalle gick en promenad med henne, de gjorde susen =)
men de tog nog på krafterna för klockan e nu 9.15 och hon har inte vaknat ännu.

bilder kommer sen, hade ju fotograf mollin där =)

idag ska de inhandlas gran som ska pyntas. ska till boan och ikväll kommer mamma och pappa för att se inspelade robinson ;)

imorgon mina vänner bär de av mot ullared med marika och johanna, sk övernatta i en stuga där. blir tufft att va ifrån milla två heeeela dagar men nån gång ska man ju ta sig ur hemmafrurollen hahaha

nä nu ska jag nog trycka in lite smörgåstårta som frukost, mums!
kram på er!!!!!

........

morn morn!!!

idag e anders hemma, sjukskriven, nån som e förvånad?! hahaha han skadar sig alltid stackaren. igår va pekfingret mellan en sten och slägga, ajajaj. så nu går han här hemma med spjälad finger.
jag skulle på återfträff på sjukhust och såg hans bil vid akuten, tänkte bara, vaaaa faaaaan! nä de e ganska synd om honom, han har mkt otur med skador och dylikt.

 

jag ska snart iväg till frissan, blir nog lite pageaktigt denna gången. varit sugen på de ett tag sen när siss gjorde de blev jag bara mer övertygad. hoppas på de bästa, vill ju va fin på dopet som e på lördag.


sen blir de en tur till ystad, ska hämta ett guldarmband till milla som hon fått av mormor och morfar =)

 

gjorde en sån här stalkerlista på fb och kom fram till att jag har lite för mkt tid som jag inte gör något vettigt med, uppenbarligen sitter jag typ bara på fb. e ju med på ALLAS listor hahaha

igår upplyste jasse mig om en sak som underlättar mitt liv en del. ni vet hissen på simsams sjukhus.... där finns en bakom en STOR en, där man får plats med vagn utan att ängna 10 min bara för att komma in. gött!

kram på er!

 


söndag

hej hej allesammans!!!

i fredags va jag, mamma, siss och milla i köpenhamn, shoppa lite och gick på tivolis julmarknad, så jäkla fint e de. milla sov i vagnen nästan hela tiden, trötter =)

på kvällen åkte vi till madde på glöggkväll med julklappsspel. men varken jag eller anders va några höjdare på de, blidde inga klappar för oss ;) 

i lördagas blev de massa mys, äntligen!!! på kvällen va de födelsedagskalas hos madde och sen utgång i ystad. min partydebut =) hade skitkul, tack flickor.

men jag mår som jag förtjänar idag så därför blir de ett slashas inlägg.

nu har sebbe kommit så nu e hela familjen samlad, härligt.
anders o sebbe e och bastar, milla sover.... snart ska de andra ljuset tändas och glögg ska intas, mys <3

kram på er


saknar....

usch nu saknar jag anders riktigt mkt. fy vad de gör på sig när han sticker redan på lördagen.
lillan sover, sebbe e hos sin mamma och anders ringde nyss och sa hur mkt han saknade oss och att han bara ville hem.... de gjorde ju inte saknaden mindre... kom hem nu älskling!!!!
men nu dröjer de minst 3 veckor tills han ska leka trucker igen =)



saknar saknar saknar saknar............

kram på er!

jaha

hej på er allesammans!!!

har inget vettigt alls att skriva, men gör ett försök ändå.

anders e u iväg denna veckan, fasen vad jag saknar honom. nu fick han ju flyga iväg redan på lördagen så denna veckan har blivit jätte låååång. men imorgon kommer han, min älskling.
undrar så om Milla märker att han e borta, jag får för mig de i alla fall, hon brukar aldrig va gnällig men har varit de denna veckan?!?!?!


igår fikade jag med madde. gick och kollade lite kläder inför lördag. jag skulle inte ha något men hittade en döläcker topp, billig va de oxå ;)

pösig i magen, skönt nu när man inte har kroppen man hade innan...blir kanske de lårhöga stövlarna till ( de används aldrig annars )

ska blir skitskoj på lördag i alla fall, min partydebut!!!!!!

de som oroar mig e saknaden efter milla och hur kroppen reagerar på sprit hmmm


nu kommer snart siss, hon ska mysa med milla. under tiden ska jag passa på att smita in om till stan och sola lite. min albinokropp kan behöva lite färg =)

imorgon ska vi först till danmark och julmarknad sen på kvällen e de glöggkväll hos madde p, trevligt trevligt =)

 

nu knorrar trollungen min.... de finns bara en sak som e vackrare än min sovande ängel.... de e när hon e vaken <3

 

kram på er!


RSS 2.0