MOR SNOR

Min mamma e världens bästa och det har vi firat idag.

Äskar dig så mammse bamse


KRAM

något av de bästa jag vet e att vakna när anders slår armarna runt mig, pussar mellan skulderbladen och viskar något, samma sak varje morgon hur sur eller trött han än e på mig. vår lilla morgonmysritual <3

nästa guld i morgonstund e när sebbe kommer in med sitt luriga leende, hoppar upp i sängen, delar ut sin kram och puss. nu får även magen en dos av detta.

inga ord behövs, kärleken och tryggheten i denna enkla morgonkram säger mer än 1000 ord.

längtar så tills vår batting får va med och kramnas

morgonmys e sjuk underskattat!!!!

dela ut minst 5 bamsekramar under dagen och känn endorfinerna flöda genom kroppen!

Jag älskar dig

jobbtele ringer.....
- Jag älskar dig!
han lägger på.... älskar när han gör så <3
Älskar dig med!

Välkomna att välkomna mig

all heder år dig kajsa som nu fått mig att börja blogga =)

för mig känns en blogg som ett tidsfördriv, med tid jag nog egentligen inte har, men jag kan ju ha fel. och har jag inte de så har jag ju nog en hel del tid över när jag ska vara mammaledig.

Jag är nu i vecka 23, mer än halvvägs....... helt overkligt. trots att bebben tränar karate där inne,
tänk att jag ska bli mamma!!!!

har ju kommit på att vara gravid inte är den dans på rosor jag hade förväntat mig, fråga min sambo! den stackaren har de inte lätt alla gånger. tur som jag har ställer han frivilligt upp som slagpåse men de är kanske upp till mig att sluta när jag ser att han börjar bli blå?!?! förstår inte riktigt hur lilla snälla jag kan bli en sån häxa stundvis, tänk vad homoner kan göra med en.

samtidigt är det det mest underbar, fantastiska, magiska jag varit med om. veta att mitt och min sambos kärleksbarn ligger och sparkar i min mage är en känsla som saknar ord.

en annan positiv sak är ju de här stora tuttarna man får på köpet, de gäller väll att njuta av dem så länge de varar för sen blir det väl raka motsatsen, får köpa mig ett par nya då =/




RSS 2.0